.

Τρίτη 22 Αυγούστου 2017

ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ: Πως χάνουν κιλά οι Διάσημοι

Πως Κατάφερε η Ποπ Σταρ Κριστίνα Αγκιλέρα Να Χάσει 19 κιλά Λίπους Από Την Κοιλιά Της Χωρίς Δίαιτα ή Άσκηση, σε Μονάχα 2 Μήνες;

 Σε μια Πρόσφατη Συνέντευξη, η Κριστίνα Αποκαλύπτει το Καταπληκτικό Της Μυστικό Καταπολέμησης Λίπους Που Αφαιρεί 3 κιλά Λίπους ΚΑΘΕ εβδομάδα χωρίς Δίαιτα ή Άσκηση – και λειτουργεί και για Άνδρες, και για Γυναίκες!

Όταν ρωτήθηκε από τον Τζέι Λένο σχετικά με την καταπληκτική της απώλεια βάρους σε κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης τηλεοπτικής συνέντευξης, η Κριστίνα Αγκιλέρα συγκλόνισε το ακροατήριο. Ενώ μέχρι στιγμής επικρατούσε η άποψη πως ήταν το αποτέλεσμα σκληρής άσκησης και δίαιτας χαμηλής σε θερμίδες, η Κριστίνα δήλωσε πως η απίστευτη μεταμόρφωσή της οφειλόταν για την ακρίβεια σε ένα περίεργο εξωτικό φυτό. Στο ιστολόγιό της δηλώνει, "Δεν μπορούσα να πιστέψω πόσο εύκολο ήταν. Δεν άλλαξα τη δίαιτά μου και την καθημερινή μου ρουτίνα και όμως το λίπος έλιωσε σαν βούτυρο και έφυγε. Επιτέλους κάτι που απλώς πετυχαίνει αποτελέσματα."
Η Κριστίνα Αγκιλέρα δεν είναι η μόνη διασημότητα που δράττει την ευκαιρία με το θαυματουργό αυτό προϊόν καύσης λίπους. Οι Κέλι Όσμπορν, Ρέιτσελ Ρέι και Τζένιφερ Λόπεζ έχουν όλοι αναφερθεί να έχουν χάσει ένα σημαντικό ποσό σωματικού λίπους ακολουθώντας την ίδια δίαιτα. Η χρήση του νέου αυτού προϊόντος είναι ότι πιο καυτό υπάρχει αυτή τη στιγμή, και όχι χωρίς να υπάρχει λόγος. Αυτή η κλινικά αποδεδειγμένη φόρμουλα μπορεί να ξεφορτωθεί 4,5 κιλά λίπους κάθε 7 ημέρες και να ξεφορτωθεί κάθε τι άχρηστο από το σώμα σας. Και το καλύτερο από όλα, το είναι εντελώς προσιτό! Ξέρουμε τι σκέφτεστε, και εμείς είχαμε τις αμφιβολίες μας.
Μετά όμως από την επιτυχία της Κριστίνα και πολλών άλλων διασημοτήτων με το Forskolin Active ξέραμε πως έπρεπε να του δώσουμε μια ευκαιρία και να δοκιμάσουμε να βιώσουμε από πρώτο χέρι την ίδια επιτυχία που είχαν οι σταρ αυτοί. Μετά από μια γρήγορη έρευνα στο γραφείο, επιλέξαμε την αρχισυντάκτριά μας Μελίνα Σέκερη η οποία προσπαθούσε να χάσει βάρος στα γρήγορα για τον επερχόμενό της γάμο σε 7 εβδομάδες. Ακολουθεί η εμπειρία της μετά από 4 εβδομάδες χρήσης του προϊόντος.
Η Κριστίνα υποστηρίζει πως η χρήση του Forskolin Active αποτέλεσε ουσιαστικό παράγοντα στο να χάσει 19 κιλά σε μόνο 6 εβδομάδες
"Το CAMP, το κύριο συστατικό του Forskolin Active είναι μια από τις αποτελεσματικότερες ουσίες διαχείρισης βάρους που υπάρχουν σήμερα στην αγορά. Εξάγεται από τη ρίζα του φυτού μέντας Forskolin και θα επιταχύνει τις προσπάθειές σας για απώλεια βάρους όταν χρησιμοποιούνται σε σύντομα χρονικά διαστήματα (λιγότερο από 3 μήνες)."
Η Μελίνα εξηγεί: "Πρώτη φορά άκουσα για το εξαιρετικά δημοφιλές Forskolin Active στα νέα και στην εκπομπή Dr. Oz Show. Περιέχει μια ουσία την οποία οι περισσότεροί μας γνωρίζουν ως Εκχύλισμα Ρίζας Forskolin, ένα εντελώς οργανικό συστατικό το οποίο εντοπίζεται στο Forskolin και έχει αποδειχθεί επιστημονικά πως εξαφανίζει το λίπος από το σώμα σας όταν λαμβάνεται καθημερινά. Το πρόβλημα όμως είναι πως δεν είναι εφικτό να καταναλώσει κάποιος αρκετή ποσότητα Forskolin ώστε να επηρεάσει το ενεργό συστατικό το μεταβολισμό σας σε βαθμό που να είναι ορατά τα αποτελέσματα απώλειας βάρους και τα αποτελέσματα που επιτυγχάνονται στη φυσιολογία είναι ελάχιστα. Σε μελέτες του τμήματος ερευνών υγείας του UCLA, η χρήση Forskolin έδειξε μια στατιστικά σημαντική πρόληψη στην αύξηση του βάρους κατά τη διάρκεια υψηλής σε λιπαρά δίαιτας μέσω τροποποίησης του μεταβολισμού των λιπιδίων, αυξάνοντας τη λιπόλυση και οξείδωση των λιπαρών οξέων που προκαλούνται από τη νορεπινεφρίνη. Επιπρόσθετα, βρέθηκε άμεση συσχέτιση (με R-τετράγωνο = 0,988) που συνδέει το συστατικό Forskolin με μια αύξηση της ταχύτητας μεταβολισμού των λιπιδίων της τάξης του 270%, σχεδόν τριπλασιάζοντας την κανονική ικανότητα καύσης λίπους που έχει ένα συνηθισμένο άτομο."
Πέραν των πιο πάνω, υπάρχουν πολύ λίγα προϊόντα Forskolin στην αγορά που να είναι γνήσια. Τα περισσότερα κινούνται σε επίπεδα γνησιότητας 60-70% και περιέχουν πληθώρα συμπληρωματικών. Το Forskolin Active από την άλλη είναι ένα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ FORSKOLIN με περιεκτικότητα 95% σε γνήσιο Εκχύλισμα Ρίζας Forskolin χωρίς καθόλου πρόσθετα συστατικά.
Σύμφωνα με το Δρ. Χαν (Τον φιλοξενούμενο στη δημοφιλή εκπομπή του Dr. Oz), Forskolin Active λειτουργεί διαμέσου πολλαπλών προσεγγίσεων για να πετύχει επανεκκίνηση του μεταβολισμού λιπιδίων στο σώμα σας.
"Η πρώτη προσέγγιση είναι η προσκόλληση του Forskolin στους αδρενεργικούς υποδοχείς, προκαλώντας επιτάχυνση του μεταβολισμού των λιπιδίων στο σώμα σας. Η προσέγγιση αυτή θα αυξήσει άμεσα την καύση της γλυκόζης, της ζάχαρης και του λίπους στο σώμα σας. Η δεύτερη προσέγγιση, η οποία είναι και η πιο σημαντική, επιβραδύνει την απελευθέρωση σακχάρων στην κυκλοφορία του αίματός σας, και χωρίς να συσσωρεύονται περίσσεια σάκχαρα στην κυκλοφορία του αίματος, στην ουσία σταματάτε την παραγωγή λίπους καθώς δεν υπάρχουν σάκχαρα για να μετατραπούν σε λίπος. Όταν οι δυο προσεγγίσεις συνδυαστούν, πετυχαίνετε αυτό το αποτέλεσμα συνεργίας το οποίο στην ουσία καίει, μπλοκάρει και σταματά το λίπος, ενώ είναι ταυτόχρονα 100% φυσικό και ασφαλές." - Δρ. Χαν.
Έχοντας καλυφθεί από πλευράς επιστημονικότητας της μεθόδου, εξακολουθούσα να θέλω περισσότερες αποδείξεις, και αφού πήρα συνέντευξη από πολλά άτομα που χρησιμοποίησαν Forskolin Active, βρήκα πως βίωσαν συγκλονιστική απώλεια βάρους. Στο σύνολό τους, οι μαρτυρίες υποστηρίζουν πως η χρήση του προϊόντος αυτού οδήγησε σε σημαντική απώλεια βάρους, περισσότερη ενέργεια και γενικά μια υγιέστερη αίσθηση μέρα με μέρα. Αν είστε σκεπτικοί, τότε δεν είστε μόνοι. Τότε έμαθα για αυτό το προϊόν απώλειας βάρους, ή την ούτως καλούμενη “Μέθοδο CAMP” και την αρχή στην οποία βασίζει τη δράσης της: Το Forskolin ACTIVE διεγείρει την παραγωγή κυκλικής μονοφωσφορικής αδενοσίνης (cyclic adenosine monophosphate - cAMP), ένα μόριο το οποίο ενεργοποιεί την έκκριση μιας ορμόνης θυρεοειδή η οποία καίει σωματικό λίπος και θερμίδες. Αυτό ανεβάζει το μεταβολισμό σας υπερπολλαπλασιασμένη ταχύτητα και παράγει φυσική ενέργεια που διαρκεί όλη την ημέρα. Και καίτε θερμίδες.
Παρόλα αυτά, αρχίζοντας να διερευνώ της αμέτρητες ιστορίες επιτυχίας που αναφέρονταν από κόσμο από όλη την υφήλιο, η άποψή μου άρχισε να μετακινείται σε πιο ρεαλιστικά επίπεδα. Και το πραγματικά ενδιαφέρον σημείο είναι πως οι περισσότεροι από αυτούς τους ανθρώπους δεν είχαν αλλάξει σημαντικά τον τρόπο ζωής τους.
Η Ιωσηφίνα Γκρέκου από τα Ιωάννινα από όσα έλεγε, έχασε περισσότερα από 15 κιλά σε περίπου 5 εβδομάδες ενόσω λάβαινε το Forskolin ActiveΣτο ιστολόγιο της έγγραψε πως "δεν μπορούσα να πιστέψω πόσο εύκολο ήταν. Δεν άλλαξα τη δίαιτά μου, ούτε την καθημερινή μου ρουτίνα, το λίπος όμως απλώς εξαφανίστηκε. Λατρεύω αυτό το πράγμα!”

Για να προετοιμάσω τον εαυτό μου για το πείραμα, έβαλα μια διαδικτυακή παραγγελία για Forskolin Active. Ένα πράγμα που αξίζει να αναφέρω εδώ είναι πως υπάρχουν πολλές άγνωστες μάρκες, για αυτό βεβαιωθείτε όπως αγοράσετε το σωστό προϊόν που φέρει το πλήρες όνομα "Forskolin Active". Αυτό είναι σημαντικό καθώς το συγκεκριμένο αυτό προϊόν έχει ελεγχθεί κλινικά και εγκριθεί από τα Εργαστήρια GNP Labs στο Λος Άντζελες, Καλιφόρνια, ενώ άλλες μάρκες μπορεί όχι.
Μετά από λίγες μέρες αναμονή, επιτέλους κατέφθασε το μπουκάλι μου Forskolin Active μέσω ταχυδρομείου. Δεν ήξερα στην αρχή τι είναι καθώς το πακέτο δεν είχε κάποια σημείωση, χαίρομαι όμως που είχαν ως προτεραιότητα την προστασία των προσωπικών μου στοιχείων! Αφού έβγαλα το προϊόν από το κουτί του και διάβασα τις ετικέτες, μπόρεσα να επιβεβαιώσω πως επρόκειτο για ποιοτικό προϊόν Forskolin

Τα οφέλη του Forskolin Active:

  • 4 Φορές Περισσότερη Απώλεια Βάρους Από Δίαιτα και Άσκηση
  • Δίνει Ώθηση στην Ενέργεια
  • Πλούσιο σε Αντιοξειδωτικά
  • Προωθεί την Υγεία του Καρδιαγγειακού και Πεπτικού.
Αυτά ήταν τα Αποτελέσματά Μου – 12 κιλά λιγότερα σε Μόνο 1 Μήνα

Μετά από μια εβδομάδα δίαιτας χρησιμοποιώντας το προϊόν εκπλάγηκα με τα δραματικά αποτελέσματα. Τα επίπεδα ενέργειάς μου είχαν αυξηθεί, και δεν ήμουν καν πεινασμένη. Μια καλοδεχούμενη επίδραση της δίαιτας με κάψουλες Forskolin Activeείναι η ικανότητά της να ανατρέπει την όρεξη.

Ειλικρινά ένοιωσα φανταστικά!

Το καλύτερο από όλα, ήταν πως δεν άλλαξα τίποτα απολύτως από την καθημερινή μου ρουτίνα. Την 7η Ημέρα βγήκα στη ζυγαριά και δεν μπορούσα να πιστέψω στα μάτια μου. Είχα χάσει σχεδόν 8 κιλά! Όμως πάλι δεν είχα πειστεί, καθώς λένε πως χάνεις πολλά υγρά στην αρχή κάθε δίαιτας. Ήθελα να περιμένω και να δω τα αποτελέσματά μου στις επερχόμενες εβδομάδες. Σίγουρα όμως ήμουν αισιόδοξη! Για πρώτη φορά εδώ και χρόνια ζύγιζα λιγότερο από 150 κιλά!
Μετά από δυο εβδομάδες χρήσης του συμπληρώματος Forskolin Active ,άρχισα την εβδομάδα μου με ακόμη περισσότερη ενέργεια, και στην πραγματικότητα κοιμόμουν και πολύ καλύτερα από ότι προηγουμένως. Δεν ξυπνούσα πλέον κατά τη διάρκεια της νύχτας και να στριφογυρίζω επειδή το σώμα μου μπορούσε πια να χαλαρώσει (αυτό νομίζω ήταν αποτέλεσμα του ότι ξεφορτώθηκα τις τοξίνες). Επίσης κατάφερα να χάσω την εκπληκτική ποσότητα των 10 κιλών σε μονάχα δυο εβδομάδες.

Οφείλω να παραδεχθώ πως αρχίζω να πιστεύω ότι η δίαιτα αυτή είναι περισσότερο από απλώς ένα τέχνασμα.
Ύστερα από 3 εβδομάδες όλες μου οι αμφιβολίες και σκεπτικισμός είχαν εξαφανιστεί εντελώς! Έχω πέσει 2 ολόκληρα νούμερα στα ρούχα από τότε που έχασα ακόμη 1 κιλό. Και εξακολουθώ να έχω τεράστια ενέργεια. Πολύ συχνά, κάπου γύρω στην τρίτη εβδομάδα σε άλλες δίαιτες, συνήθως κάπου χάνεται η ταχύτητα στα αποτελέσματα. Με το Forskolin Activeόμως, τα επίπεδα ενέργειάς μου δεν έπεσαν και, αντιθέτως, παρέμειναν σταθερά καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Πρόσεξα ακόμη πως το στομάχι μου χωνεύει πολύ καλύτερα το φαγητό. Όχι πια φούσκωμα και ντροπιαστικά αέρια μετά το φαγητό.
Μετά την τέταρτη εβδομάδα, τα τελικά μου αποτελέσματα ήταν συγκλονιστικά. Έχασα το απίστευτο ποσό των 12 κιλών από τότε που ξεκίνησα με το Forskolin Active! Για την ακρίβεια, όλοι στο US Weekly χτυπιούνται που δεν προθυμοποιήθηκαν να είναι τα πειραματόζωα. Χρησιμοποιώντας το Forskolin Active την 4η εβδομάδα, έχασα 1 ακόμη κιλό. Δε θα μπορούσα να είμαι πιο ευτυχισμένη με τα αποτελέσματα.

Έχασα 12 κιλά σε 4 Εβδομάδες, Χωρίς Ειδική Δίαιτα, Χωρίς Σκληρή Άσκηση.
Στο τέλος του δεύτερου μήνα – ζύγιζα συνολικά ένα συγκλονιστικό ποσό των 18 κιλών λιγότερο από πριν! Τα αποτελέσματα ήταν συνεπή! Για να είμαι ειλικρινής όμως, δεν μου είχαν μείνει και πολλά για να χάσω. Αναμφισβήτητα θα συνεχίσω να λαμβάνω το Forskolin Active καθώς περιέχει τόσα πολλά αντιοξειδωτικά και βιταμίνες που δίνει απίστευτη όψη στο δέρμα μου.
Η ουσία της υπόθεσης είναι πως το προϊόν αυτό δίνει καλά αποτελέσματα σε πολύ κόσμο αυτή τη στιγμή. Και αν εξακολουθείτε να είστε λίγο σκεπτικοί σχετικά με τα αποτελέσματα αυτού του συμπληρώματος καύσης λίπους, υπάρχει μια αποκλειστική εκπτωτική προσφορά που ισχύει για περιορισμένο χρόνο. Τι περιμένετε λοιπόν; Πάρτε δράση και κάντε την αρχή για το σώμα σας. Ανυπομονούμε να μάθουμε για τη δική σας επιτυχία οπότε βεβαιωθείτε όπως διατηρείτε αρχείο με φωτογραφίες πριν και μετά και μην ξεχάσετε να μας γράψετε πίσω!